gradient

Novel versatile hydrogen drone developed by TUDelft – MAVLab [EN]

King
Novel versatile hydrogen drone developed by TUDelft – MAVLab [EN]

het bijzondere aan deze droom is dat die zowel batterij als waterstof gebruikt voor het verticaal opstijgen en landen waarin het horizontaal vliegen blijf je de overtollige in het team van de waterstof om de batterij op te laden zo ben je zeker dat je volle batterij ge wanneer dat je verticaal moet gaan.

Landen een van de belangrijkste aspecten van dit onderzoek betreft het feit dat we hier vliegen met waterstof en waterstof voor wereldwijd gezien als een van de belangrijkste kanshebbers om te komen tot een groene duurzame brandstof voor de lucht waar we hebben deze droomt.

Superveilige uitgevoerd zoals je ziet heeft hij meerdere motoren en als er een aantal uitvallen kan die toch nog in alle veiligheid zijn vlieg maar nu voldoen om veilig te komen landen op een achterbak van en sliep als innova thor bij de koninklijke marine en kustwacht nederland ben ik.

Trots op de prachtige samenwerking tussen ons team en het droomteam van de tudelft de ontwikkeling van de maritieme drone op waterstof is echt een technische doorbraak dat belooft wat voor de toekomst

Leave a Comment